Monday, April 9, 2018

អ្វីទៅកម្រិតស្កទាប?



អ្វីទៅកម្រិតស្កទាប? គឺជាចំណីអាហារណាដែលមាន កាបូអ៊ីដ្រាត Carbohydrate ។ ពេលទទួលទាន/ហូប រួចហើយ វាបញ្ចេញស្កទៅក្នុងឈាមយឺតៗ (សូមចុចLink ដើម្បីពិនិត្យលទ្ធផលតេស្ត) The Cambodian fragrant rice produced a lower peak blood glucose level. អង្ករសែន ក្រអូបកម្ពុជា ផលិតស្កក្នុងឈាមទាប។ រីឯអត្ថប្រយោជន៏សូមមេត្តាពិនិត្យមើលដូចមានរូបភាពភ្ជាប់មកជាមួយ។

ដូច្នេះការផលិតស្រូវសែន ក្រអូបរបស់កសិករកម្ពុជា ប្រាកដជាលែងមានបញ្ហាហើយ អាចការតម្រូវការក្នុងស្រុកកាន់តែកើន ក្រោយពីព៍តមាននេះត្រូវបានទទួល ។ សូមអរគុណ និងសូមអរព្រះគុណ


No comments:

សមាជិកពេញសិទ្ធិ ISO

 សេដ្ឋកិច្ចនៃតំបន់ Lancang-Mekong ពឹងផ្អែកជាចម្បងលើវិស័យកសិកម្ម ដែលជួយដល់ជីវភាពរស់នៅរបស់ប្រជាជនជាង 60%។  ដោយភាគច្រើនចូលរួមក្នុងផលិតកម្មខ្នាត...