Monday, April 9, 2018
អ្វីទៅកម្រិតស្កទាប?
អ្វីទៅកម្រិតស្កទាប? គឺជាចំណីអាហារណាដែលមាន កាបូអ៊ីដ្រាត Carbohydrate ។ ពេលទទួលទាន/ហូប រួចហើយ វាបញ្ចេញស្កទៅក្នុងឈាមយឺតៗ (សូមចុចLink ដើម្បីពិនិត្យលទ្ធផលតេស្ត) The Cambodian fragrant rice produced a lower peak blood glucose level. អង្ករសែន ក្រអូបកម្ពុជា ផលិតស្កក្នុងឈាមទាប។ រីឯអត្ថប្រយោជន៏សូមមេត្តាពិនិត្យមើលដូចមានរូបភាពភ្ជាប់មកជាមួយ។
ដូច្នេះការផលិតស្រូវសែន ក្រអូបរបស់កសិករកម្ពុជា ប្រាកដជាលែងមានបញ្ហាហើយ អាចការតម្រូវការក្នុងស្រុកកាន់តែកើន ក្រោយពីព៍តមាននេះត្រូវបានទទួល ។ សូមអរគុណ និងសូមអរព្រះគុណ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
សមាជិកពេញសិទ្ធិ ISO
សេដ្ឋកិច្ចនៃតំបន់ Lancang-Mekong ពឹងផ្អែកជាចម្បងលើវិស័យកសិកម្ម ដែលជួយដល់ជីវភាពរស់នៅរបស់ប្រជាជនជាង 60%។ ដោយភាគច្រើនចូលរួមក្នុងផលិតកម្មខ្នាត...
-
កាបូអ៊ីដ្រាត និងស្ករ អង្ករ គឺជាអាហារចាំបាច់ដែលទទួលទានមួយថ្ងៃបីដងសំរាប់ជនជាតិអាស៊ី ដូចជាគ្រួសារខ្ញុំជាដើម ជាធម្មតាអង្ករមានផ្ទុកម្សៅប្រហែល៨...
No comments:
Post a Comment